RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа!
#11 Removed user 21.05.2013 13:02
Red scorpions
662 Posts

Когато някой е виновен и даже неосъзнава вината си а се надсмива на това в което е сбъркал, даже не е за съжаление. Не те съжелявам, а те игнорирам и си ми безразличен. С лъжци и неблагодарници необщувам!
Има администратор и модератори, ако преценят че цветущата ти псувня е за наказание да те наказват! Ако пък не те накажат за такива думи , значи играта вече тотално е занемарена!

#12 Removed user 21.05.2013 13:08
Us
463 Posts

Игнорирвал казваш ? Я преброй колко съобшения си ми написал в последните 2 дена господин часовник (o) (rofl)

#13 Removed user 21.05.2013 13:15
Hornets
21 Posts

This post has been removed

#14 Removed user 21.05.2013 13:23
Asse saint etienne
2617 Posts

<blockquote><h3>neznaen написа:</h3>Никой не е длъжен да ви чете глупостите комплексари такива пишете си на лс</blockquote>
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

#15 Removed user 21.05.2013 13:50
Hornets
21 Posts

This post has been removed

#16 FC United 21.05.2013 13:51
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Няма да критикувам Димо,но наистина излъга Кингса за двамата му халфове.Аз исках тази 14ка но Оги каза че я обещал на Димо и аз се съгласих.Друг е въпроса че заради този мач Димо се изпокара с всички,незнайно защо се разсърди и на мен все едно аз съм виновен.Аз нямам лоши чуства към него и не съм се сърдил,въпреки че ми взимаше редовно мачове след 90 мин.Също така не мисля че заслужавам такова отношение,защото аз съм човека който помогна на Димо да спечели толкова с националния и да намаже бонуси,дори в момента имам играчи които мога да взема и да подсиля отбора си,но си държа на думата да не развалям отбора им.

#17 Removed user 21.05.2013 15:01
Red lasers
1030 Posts

Бре бре бре , такива договорики са абсолютно без стойностни и всеки може да прецака всеки ... ФК на тебе ти обраха половината отбор , на Кингса му зеха някаквъ играч заради който си спомня голям рев беше .. не си научихте урока и тва е .... продължавате си по стария начин и очаквате нови резулатати - so stupid (shake) (shake) (shake)

#18 Removed user 21.05.2013 15:47
Red scorpions
662 Posts

Въпреки че темата съм я пуснал за това как RAIDERS напсува админа и се изпокара с полувината хора, които са му помогна ли, ще разказа и за "договорката" ни, за да няма неразбрали.
Продавах 14г супер талант, Димо, ме пита няколко пъти за него и аз казах че искам да го бартеросам + кредит от мен за играч/играчи над 450 коефициент, без значение от възрастта!
Той ми каза че като отпанде от ЛШ ще разпродава и да си избера кой искам от неговите играчи, като ако мога аз да му дам 14ката на момента.Така и направихме, той получи 14ката, а аз чаках да взема 2та му халфа на доста прилична цена при това! Невиждам какво лошо или некоректно има в такава размяна. Нито съм знаел че той, ще отпадне преди мен...така че моя риск е по-голям от неговия при такава уговорка.
Вече историята е знаете, Димо отпадна, напсува админа, обиди си приятелите и се отметна от "договократа"ни. Тоест изплю се на хубавото име и имидж, който беше градил с години.

Според мен отбора му заслужава сурово наказание за тази обида, а това че ме е излъгал, както казах и преди си е до морал, чест и мъжка дума! Аз за 7г никой никога несъм лъгал и няма да излъжа, като съм му дал дума!
Това е от мен по темата!

#19 Removed user 21.05.2013 15:58
Red lasers
1030 Posts

Менаджера на отбора е нов и до колкото четъ , момчето иска да ти върне играча за да няма проблеми ... нещо което ако иска може и да не прави - щото с него нищо не си се уговарял ...
Стария менаджер каза Чао , сега трбява ли по такъв начин да се извъртат нещата ... някой хора не разбрахе , че играта не се върти около вас и ваще уговорки ..
А за другия момината сълзица дето все безкористно помагал - тия играчи доста екстра бонус са получили от представянето на националния отбор на Райдърс и само може да си благодарен ... според мен ти си напред от цялата работа не те от теб нали .... ?

#20 Removed user 21.05.2013 16:08
Us
463 Posts

Емо защо говориш глупости от къде разбра ,че Димо ти е сърдит казах ти вече ,че не е или щото ти казах ,че няма да продавам и дай и ти да кажеш нещо ? А от националите не намаза ли и ти ? Незнам кво толкова вс пишете така все едно успехите на Димо вие сте ги направили само ? А играчите който разменихте той ти даде за мен бяха по силно от тези който ти даде :) А и не виждам с кой се е изпокарал освен царчето...той ли е вс за теб ? :))